csik

 ◀ Vissza

Komplex nyomozati tevékenységet ellátó ügyviteli alkalmazott

Létrehozva: 2024-03-12

Hirdető: Budapesti Rendőr-főkapitányság

Jelentkezési határidő: folyamatos


Nyomozz velünk!

 

Tisztelt Állam- és Jogtudományi Karion végzős hallgatók!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az állományának utánpótlása érdekében, szeretné szélesebb körben bemutatni azokat a munkaköröket, amik a joggyakorlati idő leigazolásának lehetőségével az Állam- és Jogtudományi Karon jogász végzettséget szerző hallgatók által betölthetők.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság mint munkáltató, a jogi szakvizsgára bocsátás előfeltételeként meghatározott igazolás kiállításához szükséges  minden feltételnek eleget tesz. A szervezetben több olyan betölthető beosztás van, ami kritériumnak megfelel, illetve az állományában számos szakvizsgával rendelkező jogász teljesít szolgálatot, akinek irányítása alatt az érintett tevékenységét végezni tudja, és a gyakorlati idő leigazolására jogosult. A szervezeti felépítés lehetővé teszi, hogy az eddigieknél több, jogi szakvizsga előtt állót foglalkoztassunk, úgy hogy részükre a szakvizsgához szükséges joggyakorlati időt igazolni tudjuk. 

Állományba vétel esetén komplex nyomozati tevékenységet ellátó ügyviteli alkalmazott munkakörbe rendvédelmi igazgatási jogviszonyba kerülnél kinevezésre, határozott (3 éves) szerződéssel,  aminek bérezése bruttó 546 000 Ft/hó + cafetéria. 

A beosztásba tartozó lényeges feladatok:

  • a bűnügyi szakterülethez tartozó, hivatásos szolgálati jogviszonyhoz kötődő feladatok támogatása, adminisztratív feladatok ellátása, a jogi szakvizsgához szükséges joggyakorlati idő megszerzése.

 

A beosztás betöltésének feltételei:

  • magyar állampolgárság,
  • cselekvőképesség,
  • büntetlen előélet,
  • egészségi alkalmassági követelményeknek való megfelelés,
  • nemzetbiztonsági ellenőrzésen való megfelelés,
  • a beosztáshoz előírt képesítési előírásnak való megfelelés, amely a belügyminiszter irányítása alatt álló rendvédelmi feladatokat ellátó szerveknél a rendvédelmi igazgatási szolgálati jogviszonyban foglalkoztatottak által betölthető munkakörökről és az azok betöltéséhez szükséges képesítési követelményekről szóló 15/2019. (III.11.) ORFK utasításban foglaltak szerint: felsőfokú végzettség.

 

Amennyiben fenti ajánlatunk felkeltette érdeklődésed kérlek keress minket az e-mailcímen vagy a 06-30/176-6525-ös telefonszámon.  


Elvárt munkatapasztalat: Pályakezdő/friss diplomás

Foglalkoztatási forma: Teljes munkaidő,


◀ Vissza

ikon1

REGISZTRÁCIÓ ÁLLÁSHÍRLEVÉLRE

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy minél előbb értesülj a legfrissebb álláshirdetésekről!

ikon3

ÁLLÁSHIRDETÉS MEGJELENTETÉSE

Tájékoztató munkáltatók számára, hogyan jeleníthetik meg álláshirdetéseiket weboldalunkon és juttathatják el hallgatóinkhoz, öregdiákjainkhoz azokat hírlevélben.