Megjelent a Károli Podcast új epizódja Kozics Kamilla alumni hallgatónkkal!

Az egyetemi évek számtalan lehetőséget kínálnak a hallgatók számára, legyen szó akár az Erasmus mobilitási programról vagy külföldi tanulmányutakról, tudományos műhelyekben munkájában való részvételről vagy a nyelvtanulásról. A Károlin kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hallgatók számára minél több lehetőséget nyújtsunk önmaguk megismerésére és kibontakozására, valamint naprakész tudás megszerzésére. A Károli Podcast huszonegyedik részében Kozics Kamilla alumni hallgatónkkal beszélgettünk, aki az egyetemi BA képzését követően Kínában, a Vuhan Egyetemen folytatta mesterképzését.

 

TOVÁBB OLVASOM

Elindult a Károli Filmklub az Ódry Színpadon

A Nemzeti Filmintézet (NFI) közreműködésével és támogatásával, a Károli Klub keretében indult el a Károli Filmklub, ahol havonta egy-egy magyar filmet láthat a Károli Közösség.

A hallgatók és munkavállalók részére egyaránt nyitott program során a filmvetítést követően Váró Kata Anna, az Anglisztika Intézet egyetemi docense, a Károli Filmklub vezetője beszélget az aktuális filmről meghívott vendégével.

TOVÁBB OLVASOM

A húszéves Kontroll a Károli Filmklubban!

Április 9-én kerül sor a Károli Filmklub következő eseményére, melynek keretében a közelmúltban húszéves születésnapját ünneplő Kontroll című magyar filmet tekinthetik meg a résztvevők. Az est meghívott vendége Pindroch Csaba színművész, akitől a filmvetítést követő pódiumbeszélgetés keretein belül kérdezhetnek is a jelenlévők. Az eseményre egyaránt várjuk az egyetem hallgatóinak és munkavállalóinak jelentkezését.

TOVÁBB OLVASOM