csik

Egykori vagy az idén a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett  hallgatóink az Alumni portálon történő regisztrációval az alábbi kedvezményekben részesülnek:


- 5 % kedvezmény a KRE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar BA és MA képzéseinek és 10 % kedvezmény a szakirányú továbbképzéseinek és a doktori képzéseinek térítési díjából a teljes képzési idő alatt,


- 5 % kedvezmény a KRE Állam- és Jogtudományi Kar BA és MA képzéseinek és 10 % kedvezmény a szakirányú továbbképzéseinek és a doktori képzéseinek CSAK AZ ELSŐ FÉLÉVI TÉRÍTÉSI DÍJÁBÓL
,


- 40 % kedvezmény a Károli Könyvműhely és Ajándékboltban történő vásárláskor az Egyetem és a L’Harmattan Kiadó közös gondozásban megjelenő Károli Könyvek köteteinek árából és
- 25 % kedvezmény a ruházati és merchandise termékekre,
- 20 % kedvezmény a Katona József Színház előadásainak jegyárából,
- 20 % kedvezmény a Muzikum rendezvényeinek belépti díjából,
- 10 % kedvezmény a Muzikum Bisztro déli menüjének árából,
- 40 % a Nemzeti Színház előadásainak jegyárából (kivételes esetben a kedvezmény egy-egy előadásra nem vonatkozik, erről tájékoztatást küldünk, illetve érdemes jegyvásárlás előtt a jegyirodában érdeklődni)
- 20 % kedvezmény a Margitszigeti Szabadtéri Színház előadásainak jegyárából a KRE20 kóddal.

Alumni kedvezménykártya

A KRE által biztosított képzési kedvezmények kivételével minden kedvezmény a névre szóló Alumni kedvezménykártyával vehető igénybe, amire minden KRE alumni tag jogosult. A kedvezménykártyát minden alumni tagunknak postán kiküldjük a regisztrációnál megadott levelezési címére. A kártyák kipostázására évente egy alkalommal kerül sor, mert azokat egy külső céggel gyártatjuk le. (Amennyiben még nem postáztuk ki az Ön részére a kedvezménykártyáját, vásárláskor hivatkozzon a KRE és a partnerintézmény közötti megállapodásra.)

KRE képzési kedvezmények igénybe vétele

A KRE által nyújtott képzési kedvezmények érvényesítéséhez nyújtson be egy dékáni kérelmet levélben vagy e-mailben a képzést szervező karra (  vagy a e-mail címre)  legkésőbb a részletfizetési kérelmek benyújtásának határidejéig minden szemeszterben, amikor a kedvezménnyel élni szeretne. A határidőre vonatkozó aktuális információ a Tanulmányi Osztály hirdetményei között olvasható az aktuális tanévre felvett hallgatók részére című menüpont alatt a kari honlapokon. A kérelemhez mellékelje az Alumni weboldalon történő regisztrációja sikerességét visszaigazoló e-mailt, amelyet a regisztrációnál megadott e-mail címére küldtünk el, és tartalmazza a regisztrációnál megadott valamennyi adatát.

Öregdiákok adatbázisa

A regisztrált Alumni tagok a felhasználónevükkel és jelszavukkal történő bejelentkezést követően megtekinthetik az Alumni tagok legfontosabb adatait (nevét és képzési adatait) a ÖREGDIÁKOK/ADATBÁZIS menüpont alatt, és segítséget kapnak évfolyam-találkozók, szakmai rendezvények megszervezéséhez.

A KRE Alumni Program lehetőséget, teret szeretne biztosítani az olyan kezdeményezéseknek, amelyek az Egyetem egykori hallgatóinak az egymással való kapcsolattartását elősegítik. Bármilyen ötlete, javaslata van, írja meg nekünk: kapcsolat .

ikon1

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket, és hogy értesülj legfrissebb híreinkről!

ikon2

KEDVEZMÉNYEK

Egykori vagy az idén végzett hallgatóink a weboldalunkon történő regisztrációval kedvezményekben részesülnek

ikon3

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Tekintsd meg partnereink aktuális állásajánlatait, regisztrálj Álláshírlevelünkre!